Výhody 3D NANOroušky podle ročních období

pokus_b

3D NANOrouška FFP2/3+ má více kvalit než možná čekáte. NANOrouška vás chrání nejen před nákazou virem COVID-19, ale také má spoustu dalších vlastností, které vám mohou pomoci v různých ročních obdobích.

Jaro

Krásné jarní dny mohou být pro některé z nás velmi náročné z důvodu sezonních alergií. Ti, co na alergie trpí, často zažívají náročné období a pobyt venku je takřka nemožný. S tímto problémem může NANOrouška pomoci. NANOvlákna, ze kterých je rouška ušita, jsou schopna zachytit i pylové částice. Pokud tedy NANOroušku budete nosit při pobytu venku, alergické příznaky se rapidně sníží a pocítíte velkou úlevu. NANOrouška je také prodyšnější než respirátory stejné kvality (FFP2). Vyhnete se tak dýchacím obtížím. Po příchodu domů pak můžete NANOroušku jednoduše vyprat a zbavit všech usazených pylových částic.

Léto

Horké dny jsou pro nás všechny náročné a představa, že musíte nosit nepohodlný respirátor, který se zahřívá, tlačí, špatně se v něm dýchá a k tomu všemu se potíte, není zrovna lákavá. 3D NANOrouška je speciálně konstruovaná tak, aby vám perfektně seděla. Díky možnosti úpravy záušních gumiček vás již rouška tlačit nebude, a i přesto vám bude perfektně sedět. Velkou výhodou je také univerzální velikost. Těžkosti s výběrem vhodné velikosti si tak dělat nemusíte. NANOrouška je obohacena UV CUT technologií, díky které se rouška nezahřívá a nedochází tak k zahřívání pleti a pocení. NANOrouška je také v porovnání s klasickým respirátorem kvality FFP2 mnohem víc prodyšná. NANOvlákna nezadržují vydechovaný vzduch a umožnují rychlejší cirkulaci pro výměnu kyslíku.

Podzim

Podzim je doprovázen deštivým počasím a zvýšenou vlhkostí. Často tak může docházet k zvlhnutí respirátoru. Pokud nosíte na obličeji zvlhlý respirátor, jeho ochranné funkce jsou rapidně sníženy a takřka vás již respirátor nechrání. 3D NANOrouška je ušita z NANOvláken, jež odpuzují vodní páry. Ke zvlhnutí NANOroušky tak nedochází a jste maximálně chráněni po celou dobu nošení.

Zima

Kromě problému s možným zvlhnutím respirátoru jako tomu je na podzim, se také můžete setkat se smogovými dny. I před tímto problémem vás může 3D NANOrouška chránit. Součástí balení 3D NANOroušky jsou 3 kusy vkládacích NANOfiltrů odpovídající kvalitě FFP3+, které můžete využít pro zvýšení účinnosti své ochrany při běžném nošení nebo právě v zimě při ochraně před smogem. NANOfiltr je kromě virů a bakterií schopen nepropustit olejové částice, olejový kouř a také smogové částice, které již respirátor kvality FFP2 zachytit nedokáže. NANOfiltr je také možné opakovaně využívat jako 3D NANOroušku. NANOfiltry je potřeba po použití vydezinfikovat dezinfekčním sprejem a následně je můžete znovu použít. Každý NANOfiltr tak můžete při tomto postupu využít až 10krát.

 

Nejen, že 3D NANOroušku FFP2/3+ můžete využívat celoročně, ale díky využití NANOtechnologií může mít i přidanou hodnotu. Obrovskou výhodou je také rovněž pratelnost NANOroušky. Roušku tak můžete po použití dezinfikovat dezinfekčním sprejem nebo vyprat. Po vysušení pak lze NANOroušku znovu použít. Při opakování tohoto postupu dezinfekce je NANOrouška použitelná až 200krát a stále neztrácí své vlastnosti. Díky opakovanému použití ušetříte peníze za jednorázové respirátory a také šetříte životní prostředí.