Konec špatnému dýchání v respirátorech

čl.14

Trápí vás špatné dýchání při nošení jednorázového respirátoru? Máme pro vás řešení.

Co způsobuje těžké dýchání?

Pokud je respirátor správně používán, materiál zabrání možnému přístupu vzduchu z netěsností kolem obličeje. Potřebný vzduch k dýchání prochází speciálním materiálem respirátoru, který zachycuje škodlivé částice, bakterie a viry. Při nošení respirátoru se však náš dýchací prostor rapidně zmenší a následně může dojít k pomalejší výměně vzduchu. V masce pak zůstane část námi vydechnutého vzduchu, vodní páry a menší množství nového kyslíku. Následně pak může docházet ke zvětšení dýchacího odporu, což vede k zvýšené námaze dýchacích svalů nebo zvýšení srdeční frekvence.

Jak s těmito problémy bojovat?

Některé portály doporučují například změnu vzorce dýchání. Koordinace dýchání nám pomůže tělo uklidnit a zpomalí jeho frekvenci. V praxi to vypadá tak, že 4 sekundy se nadechujete nosem, 4 sekundy dech zadržujete, 4 sekundy vydechujete nosem a další 4 sekundy dech znovu zadržujete. Pokud budete cvičit tento postup, můžete dojít ke zklidnění dechu i těla.

Pokud vám tato cvičení nepomáhají nebo nejsou pohodlná, nabízíme Vám řešení v podobě NANO materiálů. Naše 3D NANOrouška FFP2/3+ odpovídá kvalitám respirátoru FFP2 a stále zůstává prodyšná. Rouška, vytvořena z NANOvláken, je velmi podobná klasické textilii díky čemuž tak dochází k rychlejšímu prostupu vydechovaného vzduchu a vzniká větší prostor pro nový kyslík. Vlákna jsou také obohacena o technologii odpuzující vodní páry. Nedochází tak k zvlhnutí materiálu a nepříjemnému zahřívání. Pokud chcete být v naprostém bezpečí, součástí balení jsou také vkládací filtry odpovídající kvalitám FFP3+, které jsou schopny také zachytit olejové částice, výpary nebo smog. 3D NANOrouška je také velmi ekologická, můžete ji po dezinfekci nebo vyprání využít až 200x. Vkládací filtr je pak možné využít po dezinfekci 10x. Součástí balení jsou 3ks těchto filtrů. Další výčet vlastností 3D NANOroušky FFP2/3 si můžete přečíst v dalším článku zde. Při používání 3D NANOroušky se nejen budete cítit pohodlně, ale také pomůžete životnímu prostření.